Υλικά:
- 2 κολοκυθάκια
- 2 αυγά
- 15 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
- 30 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
- 30 γραμμάρια αλεύρι
- Αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Τα κόβετε στη μέση και στη συνέχεια σε μπαστουνάκια. Βάζετε σε τρία διαφορετικά πιάτα, το αλεύρι, τα αυγά και τη τριμμένη φρυγανιά. Χτυπάτε τα αυγά. Επίσης, προσθέτετε στη φρυγανιά, την παρμεζάνα και ανακατεύετε. Παίρνετε τα κολοκυθάκια και τα βουτάτε πρώτα στο αλεύρι, έπειτα στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Στρώνετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζετε τα κολοκυθάκια. Ύστερα τα ψήνετε στους 180 ° στον αέρα για 20 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.