Υλικά: sauce 1: Γιαούρτι
- 1 κύπελλο στραγγιστό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 5 κ.σ. ξινόγαλο με χαμηλά λιπαρά
- ψιλοκομμένος άνηθος
- λίγη σκόνη σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
sauce 2: Vinegret
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- λίγο νερό
- 1 πρέζα αλάτι
sauce 3: Pesto βασιλικού
- 30 γρ. φύλλα βασιλικού
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- λίγο λιωμένο σκόρδο
- 30 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι
- λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
Όποια sauce και αν επιθυμείτε, προσθέτετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπάτε καλά στο μπλέντερ. Περιχύνετε τα ψητά λαχανικά της αρεσκείας σας για να τους χαρίσετε extra γεύση. Αυξήστε ή μειώστε τις δόσεις των υλικών ανάλογα με την ποσότητα ή τη γεύση που επιθυμείτε να κυριαρχεί.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.