Υλικά:
- 250 γρ mascarpone
- 1/4 κ.γ. βανίλια
- 2 κ.σ. μέλι
- 250 γρ. φράουλες
- 50 γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ
- 4 γυάλινα βάζα
- γάλα
Εκτέλεση: Αναμίξτε το τυρί με τη βανίλια και το μέλι. Κόψτε στη μέση τις φράουλες και σε μικρότερα κομμάτια τα μπισκότα. Στη συνέχεια μουλιάστε τα στο γάλα. Τοποθετήστε τα στο πάτο του κάθε βάζου. Στη συνέχεια συμπληρώστε με το τυρί και από πάνω ρίξτε τις φράουλες. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να γεμίσει το βάζο. Βάλτε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει καλά και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.