Υλικά
- 250 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 230 γρ. βούτυρο εκτός ψυγείου
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3 βανίλιες σκόνη
Εκτέλεση
Στο μίξερ χειρός χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες και συνεχίζουμε για 2 λεπτά το χτύπημα. Προσθέτουμε το αλεύρι που το έχουμε ανακατέψει με το αλάτι και το έχουμε κοσκινίσει πρώτα. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα αλλά δεν το κουράζουμε. Αφού τελειώσουμε, βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο σε μια μεμβράνη και το αφήνουμε μια ώρα να σφίξει.
Βγάζουμε τη μπάλα από το ψυγείο και την ανοίγουμε με έναν πλάστη. Κόβουμε μπισκότα με κουπάτ και τα απλώνουμε σε λαδόκολλα στο ταψί. Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε για 20 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.