Υλικά:
- 400γρ παράτες
- γάλα
- βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- τριμένο τυρί
Εκτέλεση:
Βράζετε τις πατάτες ώσπου να μαλακώσουν. Στη συνέχεια τις ρίχνετε σε μπολ μαζί με το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και τριμμένο τυρί και τις χτυπάτε στο μίξερ ρίχνοντας λίγο λίγο το γάλα μέχρι να γίνει ένας σφιχτός πουρές. Τοποθετείτε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια. Ψήνετε στους 200 μέχρι να ροδίσουν για 25 περίπου λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.