
Υλικά:
- 2 φλιτζάνια ντομάτες
- 1/2 αγγούρι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
- 1/4 φλιτζάνι γλυκό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρούς κύβους
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο άνηθο
- 5 φύλλα βασιλικού
- Ξύδι βαλσάμικο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 αβοκάντο
- 1 κουταλιά της σούπας κρασί κόκκινο γλυκό
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας νερό, 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο και 1 κουταλιά σούπας κρασί και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε το κρεμμύδι, καλύψτε με μια μεμβράνη και αφήστε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέσετε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατέψτε καλά και ύστερα προσθέστε το μίγμα από το ψυγείο και άλλες δυο κουταλιές της σούπας βαλσάμικο και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε και πάλι καλά, πασπαλίστε με λίγο άνηθο και απολαύστε τη σαλάτα.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.