COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χορτοφαγικά μπιφτέκια πατάτας


29 Νοεμβρίου 2016

1474562092-f555ee3d4d060c1392ea9e21824a613fa86a988e-1038105746-640x427-1.jpg

Συστατικά

  • 1 κιλό πατάτες
  • 80 γραμμάρια παρμεζάνα
  • 2 αυγά
  • 30 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι για γεύση
  • Ελαιόλαδο για γεύση
  • Πιπέρι για γεύση

 

Προετοιμασία:

Πλένετε καλά τις πατάτες και ύστερα τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για περίπου 40 λεπτά. Για να βράσουν σωστά προσπαθήστε όλες οι πατάτες να έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες τις λιώνετε όταν είναι ακόμα  ζεστές. Μόλις γίνουν πουρές τον  προσθέτετε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε, αλατοπιπερόντας. Ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές και σχηματίζετε τα μπιφτέκια.  Τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνετε στο φούρνο στους 180 ° C για περίπου 15 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα τα μπιφτέκια καλέστε τους φίλους σας να τα απολαύσετε.ω 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.