Γέμιση για γαλοπούλα με μανιτάρια

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016
turkey-roulade-mushroom-stuffing-blueberry-thyme-gravy-9130.jpg

Υλικά:

1,5 φλιτζάνι ρύζι

1 μέτριο κρεμμύδι

500 γραμμάρα μανιτάρια

Μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι

1/2φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κούπα κρασί λευκό

Άνιθο

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδια κομμένο σε φέτες. Εντωμεταξύ κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι και μόλις πιούν όλα τα υγρά σβήνουμε με κρασί. Τα αφήνουμε λίγο  να βράσει, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο μοσχοκάρυδο και το ρύζι, προσθέτουμε 2 κούπες νερό και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε τον άνιθο. Το αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τη γαλοπούλα