COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

#madameginger: Αυτό το σάντουιτς θα θέλετε να το τρώτε κάθε μέρα


MADAME GINGER

5 Μαΐου 2017

madame-ginger2194.jpg

Μερίδες: 2 Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 3-4 λεπτά Χρόνος αναμονής: -

Υλικά:
10 μέτριες γαρίδες, χωρίς κέλυφος
1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 αβοκάντο
1 ντομάτα
2 ψωμάκια στρογγυλά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1) Βράζουμε τις γαρίδες σε αλατισμένο νερό με λίγο ξύδι, για 3-4 λεπτά. Τις αφήνουμε να κρυώσουν σε παγωμένο νερό για 1-2 λεπτά κι έπειτα να στεγνώσουν σε απορροφητικό χαρτί. Τις κόβουμε σε δύο ή τρία κομμάτια την κάθε μία.

2) Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το άνηθο, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι μέχρι να γίνει ομοιογενής σος. Ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.

3) Κόβουμε τη ντομάτα και το αβοκάντο σε φέτες και στήνουμε τα sandwich. Βάζουμε από μία ή δύο φέτες ντομάτα, μια δόση γαριδοσαλάτα και μερικές φέτες αβοκάντο στο καθένα.

4) Καλύπτουμε με το πάνω μέρος του ψωμιού και σερβίρουμε.

Αν θέλετε περισσότερη Madame Ginger, τότε επισκεφθείτε και το FoodBlog της, MadameGinger.com. Προσοχή ανοίγει την όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.