Υλικά
1 φλιτζάνι σπανάκι
1/2 φλιτζάνι κόκκινο λάχανο
3 κ. σούπας πεκαν
1 μήλο
χυμός από μισό λεμόνι
1 κ. σούπας μουστάρδα
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μέλι
λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Για το dressing ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το μέλι και το ελαιόλαδο. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά, ανακατεύουμε, περιχύνουμε με το dressing και σερβίρουμε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.