Αυτοί είναι οι πιο νόστιμοι κοτοκεφτέδες που έχετε ποτέ δοκιμάσει
30 Ιουλίου 2017
Υλικά
750γραμμάρια κιμά κοτόπουλου
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κομματάκια
1 κολοκύθι, τριμμένο
1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
2 κ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
1 αυγό
½ κ. γλυκού κάρι σε σκόνη
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλεύρι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζετε τον κιμά κοτόπουλου και προσθέτετε την πιπεριά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, το κάρι, το αυγό, το λάδι και αλατοπιπερώνετε. Ζυμώνετε πολύ καλά ώστε να αναμειχθούν όλα τα υλικά και βάζετε το μπολ στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, πλάθετε τους κεφτέδες και τους αλευρώνετε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τους κεφτέδες για 3 με 4 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Όταν είναι έτοιμοι τους στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.