Αυτό το αλμυρό στρούντελ πρέπει να το φτιάξετε οπωσδήποτε
4 Αυγούστου 2017
Υλικά
1 ρολό σφολιάτας
200 γραμμάρια σπανάκι
250 γραμμάρια ρικότα
1 κρόκο αυγού
1 κουταλιά της σούπας γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Προετοιμασία
Βράζουμε το σπανάκι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το στραγγίζουμε καλά, το αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια το ψιλοκόβουμε. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη ρικότα, τον κρόκο και το σπανάκι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές. Ανοίγουμε τη σφολιάτα και στο κέντρο βάζουμε το μίγμα με το σπανάκι και τυλίγουμε σε ρολό. Τοποθετούμε το στρούντελ σε ταψί με φύλλο ψησίματος, το χαράζουμε, το αλείφουμε με γάλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.