Πεντανόστιμα κεφετδάκια τόνου με ρικότα

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
tuna-beach-balls-72561-1.jpeg

Υλικά

320 γραμμάρια τόνο σε λάδι

350 γραμμάρια ρικότα

1 κ. σούπας τριμμένη φρυγανιά

1 αυγό

Μαϊντανό

Αλάτι

Ελαιόλαδο 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον τόνο αφού τον έχουμε στραγγίξει, την ρικότα, το μαϊντανό, το αυγό και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμα λίγη φρυγανιά και στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Όταν τελειώσουμε τοποθετούμε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου δέκα λεπτά.