Ριζότο με παντζάρια και ανθότυρο για όσους κάνουν δίαιτα
8 Ιανουαρίου 2018
Υλικά
70 γραμμάρια ρύζι
1 λίτρο νερό
100 γραμμάρια παντζάρια
40 γραμμάρια ανθότυρο
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε το νερό. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Εν τω μεταξύ κόβουμε τα παντζάρια σε μικρούς κύβους. Προσθέτετε το ρύζι και τα παντζάρια στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το νερό και αφήνετε να πάρει βράση. Ανακατεύουμε περιστασιακά. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά και στο τέλος του μαγειρέματος, προσθέτουμε το ανθότυρο και είναι έτοιμο για απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.