COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ριζότο με παντζάρια και ανθότυρο για όσους κάνουν δίαιτα


8 Ιανουαρίου 2018

red-beet-risotto-with-garlic-sauteed-green-www-madelinelu.jpg

Υλικά

70 γραμμάρια  ρύζι

1 λίτρο νερό

100 γραμμάρια  παντζάρια

40 γραμμάρια ανθότυρο

1 φρέσκο κρεμμύδι

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε το νερό. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Εν τω μεταξύ κόβουμε τα παντζάρια σε μικρούς κύβους. Προσθέτετε το ρύζι και τα παντζάρια στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το νερό και αφήνετε να πάρει βράση. Ανακατεύουμε περιστασιακά. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά και στο τέλος του μαγειρέματος, προσθέτουμε το ανθότυρο και είναι έτοιμο για απόλαυση. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.