Πεντανόστιμη πατατοσαλάτα με κάπαρη

Κυριακή 4 Μάρτιος 2018
all-american-potato-salad-easy-to-make-600x900.jpg

Εκτέλεση

1 κιλό πατάτες

2 κ. σούπας κάπαρη

2 κ. της σούπας μουστάρδα

Ελαιόλαδο

1-2 κ. της σούπας φρέσκο εστραγκόν

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε το νερό από την κατσαρόλα, και τις αφήνουμε μέσα προκειμένου να διατηρηθούν ζεστές.  Στο μεταξύ, ετοιμάζετε  το dressing. Βάζουμε στο μπλέντερ την κάπαρη, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε  μέχρι να πάρει μια συμπαγή μορφή. Στη συνέχεια ρίχνουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σε ένα μπολ βάζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω το dressing και στο τέλος, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο εστραγκόν.

TRENDING ARTICLES