Η πιο εύκολη και νόστιμη μελιτζανοσάλατα που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα
18 Μαΐου 2018

Υλικά
6 μελιτζάνες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά
1 μικρό κρεμμύδι καθαρισμένο και κομμένο στη μέση
1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 σκελίδα σκόρδο
1 ½ κ.σ. ξύδι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Τρυπάμε τις μελιτζάνες με μία οδοντογλυφίδα και τις ψήνουμε μαζί με την πιπεριά και το κρεμμύδι στο φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα, αφαιρούμε τη ψίχα της μελιτζάνας και τη λιώνουμε με ένα πιρούνι. Στη συνέχεια καθαρίζουμε, ξεφλουδίζουμε, και ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι. Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.