REAL LIFE TODAY I LOVE

Οι Christmas επιλογές δώρων για τις φίλες μου


Τζένη Μπαλατσινού

20 Δεκεμβρίου 2019

Οι Christmas επιλογές δώρων για τις φίλες μου

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφίβολα, μία από τις αγαπημένες μου γιορτές, κυρίως γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω χαρά στους ανθρώπους που αγαπώ, μέσα από δώρα, επιλεγμένα ξεχωριστά με βάση το στυλ και τις προσωπικές ανάγκες του κάθε ατόμου. 

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου βρίσκεται πολύ κοντά και μας καλεί να δείξουμε πόσο νοιαζόμαστε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αποτελώντας παράλληλα τη μεγαλύτερη πρόκληση να πετύχουμε ακριβώς το ιδανικότερο δώρο για τον καθένα ξεχωριστά από όσους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε. 

jenny.gr

Οι όμορφες συσκευασίες μαζί με το προσεγμένο τους περιεχόμενο κλείνουν μέσα τους όλη την αγάπη και τη φροντίδα που νιώθουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εγγυώνται ότι με το άνοιγμά τους, θα προσφέρουν τα χαμόγελα που θέλουμε να δούμε στο πρόσωπό τους. Αυτή τη χρονιά, επέλεξα να προσφέρω τα ομορφότερα δώρα στις φίλες μου, που αποπνέουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τη νέα, εορταστική συλλογή “Pandora Holiday 2019”.

Κοσμήματα στις ονειρεμένες αποχρώσεις του χειμωνιάτικου ουρανού, πασπαλισμένα με λάμψη κρυστάλλων, αποτυπώνουν τη μαγεία, το θαύμα και τη γλυκιά νοσταλγία της εποχής. Για τη ρομαντική της παρέας, επέλεξα ένα εντυπωσιακό κολιέ με φτερωτή καρδιά, που σίγουρα θα την εντυπωσιάσει. 

jenny.gr

Στην πιο άνετη και cool όλων, σκέφτηκα να χαρίσω ένα ιδιαίτερο βραχιόλι από μασίφ ασήμι με σύμβολα το αστέρι και το άπειρο.

jenny.gr

Για την πιο ευαίσθητη, σκέφτηκα να αγοράσω ένα περίτεχνο ασημί βραχιόλι με έντονα statements για λαμπερά mix and match outfits. Για την πιο κοκέτα της παρέας, προτίμησα δύο εντυπωσιακά δαχτυλίδια που θα χαρίσουν νότες μαγείας, αναδεικνύοντας τις γιορτινές εμφανίσεις της.

jenny.gr

Οι λαμπερές χειροποίητες λεπτομέρειες αναμφίβολα, θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα επιβεβαιώσουν τις επιλογές μου. Εάν σκέφτεστε κι εσείς ήδη, να κινηθείτε παρόμοια, τα σχέδια των διαχρονικών σειρών “Timeless Elegance“ & “Pandora Celestial“, από μασίφ ασήμι αλλά και Pandora Rose, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύψουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Μπορείτε επίσης, να ανακαλύψετε γοητευτικά κοσμήματα με πέτρες σε διαφορετικά σχήματα και περίτεχνες κοπές για extra λάμψη.

jenny.gr

Παράλληλα, η κομψή σειρά “Pandora Zodiacs“ με ασημένια σύμβολα που επικεντρώνονται στον ζωδιακό κύκλο, είναι η καλύτερη επιλογή και η πιο όμορφη έκφραση της αγάπης μας, τόσο για τους αγαπημένους μας, όσο και για εμάς τους ίδιους!  

Τη νέα συλλογή συμπληρώνουν τα παιχνιδιάρικα σύμβολα “Santa’s Workshop” που θα μοιράσουν τη γιορτινή χαρά! Κλασικά σύμβολα Χριστουγέννων όπως το carousel, οι αιθέριες χιονονιφάδες και οι αξιαγάπητοι χιονάνθρωποι, θα αιχμαλωτίσουν γλυκές αναμνήσεις και θα γίνουν υπέροχα δώρα. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να αγοράσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτά τα Χριστούγεννα, είναι βέβαιο ότι θα λατρευτεί επειδή θα έχει γίνει με πολλή αγάπη!

Καλές γιορτές και εύχομαι να επιλέξετε κι εσείς όμορφα και «στοχευμένα» δώρα, σκορπώντας αγάπη και χαρά!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr