UPDATE

H Margot Robbie φεύγει φανερά ταραγμένη από το σπίτι της Cara Delevingne


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2022

H Margot Robbie φεύγει φανερά ταραγμένη από το σπίτι της Cara Delevingne
Η εξαφάνιση της Cara Delevigne από τα events και η φανερά προβληματισμένη Margot έξω από το σπίτι του μοντέλου

Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κανείς ότι κάτι πηγαίνει λάθος με την Cara Delevingne και πολύ πιθανό το μοντέλο να είναι σε μια από τις πολύ κακές φάσεις της ζωής του. Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles, με τα βίντεο και τις εικόνες των παπαράτσι από εκείνη την ημέρα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Cara Delevingne, ήταν όντως σε κακή κατάσταση. Ξυπόλυτη, φανερά ατημέλητη και με αλλόκοτη συμπεριφορά, είχε ανησυχήσει τους fans της, οι οποίοι εξέφρασαν τους φόβους τους για την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός.

Τα δημοσιεύματα είχαν ξεκινήσει από καιρό να μιλούν για την περίεργη συμπεριφορά της, αφού οι συνεργάτες της δήλωναν, πως η Delevingne, δεν είναι συνεργάσιμη, δεν κάνει μπάνιο και ούτε τρώει. Μετά τα δημοσιεύματα, η εμφάνισή της στο αεροδρόμιο, επιβεβαίωσε πως η 29χρονη βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Jenny.Gr

Όπως φαίνεται όμως η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο ανησυχητική, καθώς το 29χρονο μοντέλο δεν εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Παρουσιάστηκε και η νέα της συλλογή και συνεργασία με το θρυλικό brand του Karl Lagerfeld και εκείνη και πάλι απουσίασε, με τις φήμες να γίνονται ακόμη πιο έντονες πως η Delevingne είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Πέρα από την εβδομάδα μόδας όπως, οπού πάντα την εντοπίζαμε, έλειψε και από τα βραβεία Emmys, στα οποία ήταν καλεσμένη. Όλα αυτά σε συνδυασμό και με την φίλη της Margot Robbie η οποία βγήκε χτες από το σπίτι της Cara σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, έχουν κινήσει έντονα το ενδιαφέρον γύρο από την ψυχική κατάσταση του μοντέλου.

Jenny.Gr

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ηθοποιό και φίλη της Delevingne, Margot Robbie, έξω από το σπίτι του μοντέλου στο Los Angeles και ομολουμένως έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένη. Λίγο πριν την Margot, είχε φτάσει στο σπίτι και η αδερφή της Cara.

Jenny.Gr
@dailymail

Margot και Delevingne γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα της ταινίας Suicide Squad και έκτοτε έχουν κρατήσει επαφές και τις έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις αλλά και σε διακοπές με παρέα. Η Μargot φάνηκε αναστατωμένη βγαίνοντας από το σπίτι του 29χρονου μοντέλου κρατώντας μάλιστα μια σακούλα με φάρμακα.

Jenny.Gr
Jenny.Gr
@dailymail