UPDATE

Adam Levine: Άλλες 5 κοπέλες αποκαλύπτουν τις hot συνομιλίες τους μαζί του


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

Adam Levine: Άλλες 5 κοπέλες αποκαλύπτουν τις hot συνομιλίες τους μαζί του
Tελικά δεν ήταν μόνο μια με την οποία φλέρταρε έντονα ο Adam...

To σκάνδαλο με τον Adam Levine συνεχίζεται, αφού όλο και περισσότερες είναι οι κοπέλες που έχουν συνομιλίες με τον γνωστό τραγουδιστή από τους Maroon 5 και σίγουρα δεν τις λες φιλικές συνομιλίες. Η αρχή μπορεί να έγινε από την influencer Sumner Stroh, αλλά χρειάστηκε πολύ λίγο μέχρι να έρθουν και άλλα στοιχεία για τα μηνύματα του Adam και σε άλλες κοπέλες.

Ο Levine μάλιστα έσπασε την σιωπή του και πήρε θέση σε όλα όσα γράφονται, παραδεχόμενος πως έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, έχει ξεπεράσει όρια, αλλά δεν έχει φτάσει στην απιστία. Κλείνοντας μάλιστα, δήλωσε πως μαζί με την οικογένεια του και την σύντροφο του θα το ξεπεράσουν το θέμα.

Jenny.Gr

Μετά την απάντηση του τραγουδιστή, ο οποίος αρνήθηκε την σχέση με την Stroh, έρχονται όχι μια, ούτε δυο, άλλες 5 ακόμη κοπέλες (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), οι οποίες εξομολογούνται πως ο Levine επίσης τις πλησίασε και μάλιστα με μηνύματα που φανέρωναν το φλερτ του.

Αυτή τη φορά, μία stand up κωμικός, δημοσίευσε μια σειρά από συνομιλίες της με τον τραγουδιστή. Στο πρώτο στιγμιότυπο ο Adam δείχνει να της στέλνει μηνύματα και να αναφέρει: «Δεν θα έπρεπε να σου μιλάω, το ξέρεις έτσι» με τη νεαρή να του απαντά, «Ναι αλλά αν μιλάμε σε φιλικό επίπεδο, γιατί να μην είναι σωστό;». Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να της έστειλε και ένα βίντεο, στο οποίο της λέει «Είμαι χαζός», χωρίς να γίνονται ξεκάθαροι οι λόγοι, για τους οποίους της προώθησε αυτό το υλικό.

Το φλερτ του Adam Levine προς άγνωστες κοπέλες στο instagram

Οι κατηγορίες συνεχίζονται με την νεαρή Alison, η οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας, τα προσωπικά της μηνύματα με τον Levine, στα οποία όταν η κοπέλα δήλωσε fan της μέταλ μουσικής, ο τραγουδιστής της απάντησε: «Δεν υπάρχουν πιο καυτές κοπέλες από εσένα». Σε συνέχεια της συνομιλίας, η Alisonτου είπε «Είμαι πολύ παράξενη» και ο frontman των Maroon 5 της είπε «Αυτό είναι που μου αρέσει».

Η νεαρή Alison, όπως τόνισε πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει αυτό το υλικό, διότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τη σύζυγό του Βehati, και θέλει να ενθαρρύνει και άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.

Jenny.Gr