UPDATE

Google Maps: Με το νέο update θα μπορούμε να ξέρουμε το «vibe» κάθε περιοχής


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2022

Google Maps: Με το νέο update θα μπορούμε να ξέρουμε το «vibe» κάθε περιοχής
To Neighborhood Vibe είναι έτοιμο από την Google Maps και αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως

Τι και αν τώρα ετοιμάζεσαι να πας σε κάποιο μέρος και έχεις το ενδιαφέρον και την περιέργεια να δεις πώς είναι, αν θα σου αρέσει, αν όχι, αν τελικά θα πας και θα ξενερώσεις ή αν θα πας και θα είναι ό,τι καλύτερο, ή κάτι απλά μέτριο. Σε λίγο καιρό μάλλον δεν θα μπαίνεις σε αυτήν τη διαδικασία, μιας και το Google Maps έχει ετοιμάσει ένα νέο χαρακτηριστικό, με το όνομα "Neighborhood Vibe", το οποίο μπορεί να αποτυπώσει και να σου μεταφέρει το τι επικρατεί στην συγκεκριμένη περιοχή και τι να περιμένεις από εκεί.

Το Google Maps λοιπόν κάνει update και πέρα από περισσότερη ασφάλεια στην εφαρμογή, ετοιμάζονται να λανσάρουν και το νέο αυτό χαρακτηριστικό το οποίο θα συνδυάζει τεχνητή νοημοσύνη και κριτικές από χρήστες, προκειμένου να σου δείξει τι ακριβώς επικρατεί στην εκάστοτε περιοχή. «Ποια είναι τα vibes», συγκεκριμένα.

Jenny.Gr

Την περισσότερη πληροφορία τη δίνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θα περιγράφουν το μέρος. Όμως πέρα από το vibe check, το οποίο σου δείχνει ακριβώς μέσω δορυφόρου το μέρος που έχεις αναζητήσει, έρχονται σημαντικές βελτιώσεις και στις εικόνες, αλλά και τις αναζητήσεις.

Στην παρακάτω εικόνα για παράδειγμα, βλέπουμε το Oracle Park στο San Francisco, μέσω των νέων φακών που έχει εγκαταστήσει η Google και προσφέρουν πολύ καλύτερη εικόνα.

Jenny.Gr