UPDATE

Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 #FreeYourEmotion


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2022

Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 #FreeYourEmotion
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 από την Amita Motion στηρίζει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ!

H Amita Motion, μας προσκαλεί για 17η χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό θεσμό της χώρας, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, όλοι μαζί δίνουμε τη θετική μας ενέργεια στα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ για να κάνουν τα δικά τους βήματα ζωής.
Η Amita Motion σε συνεργασία με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Κέρος δημιούργησαν απίθανα συλλεκτικά ρούχα και αξεσουάρ για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022, εμπνευσμένα από την καμπάνια #FreeYourEmotion. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τα βρει στο ειδικά διαμορφωμένο pop-up store που θα βρίσκεται στο χώρο της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2022. Τα έσοδα από την πώληση των συλλεκτικών αντικειμένων θα διατεθούν για την υποστήριξη των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ και πιο συγκεκριμένα του Προγράμματος Μουσικοθεραπείας.

Jenny.Gr


Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της χρονιάς, όπου κάθε φορά επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Φέτος, που επιστρέφει live μετά από 2 χρόνια, φέρνει για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, το ultimate live experience με την Άννα Βίσση!

Special Guest Star στη μεγαλύτερη μουσική εμπειρία από την Amita Motion, οι ΜΕΛΙSSES! Στη σκηνή θα βρεθούν live η Τάμτα και οι FY, Hawk, Marseaux, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Solmeister, Αναστασία, Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Μαζί τους οι DJ Bobito, Ellize, Joanne, Daphne Lawrence, Mc Daddy, Natasha Kay, Sigma, Αντωνία Καούρη, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Λαζαρίδου, Δημήτρης Ταταράκης κ.ά.

Με ελεύθερη είσοδο, ανανεωμένο concept, ένα από τα πιο εντυπωσιακά line up κι ένα super live με περισσότερους από 25 καλλιτέχνες, καθώς και πρωτότυπα διαδραστικά happenings, θα βιώσουμε όλοι μαζί ξανά ξεχωριστές, θετικές εμπειρίες μουσικής! Παρουσιάζουν η Dat Lilly, ο Fipster και η Venetia Kamara.

Ο αγαπημένος χυμός των νέων, η Amita Motion, με το σύνθημα #FreeYourEmotion μας αποδεικνύει ότι κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό αν το εκφράσουμε και το απελευθερώσουμε!

#FreeYourEmotion και απόλαυσε live την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 από την Amita Motion!

Pop-up store #FreeYourEmotion με συλλεκτικά ρούχα και έναν καλό σκοπό

Η Amita Motion σε συνεργασία με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Κέρος δημιούργησαν απίθανα συλλεκτικά ρούχα και αξεσουάρ για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022, εμπνευσμένα από την καμπάνια #FreeYourEmotion. Τα έσοδα από την πώληση των συλλεκτικών αντικειμένων στο ειδικά διαμορφωμένο pop-up store που θα βρίσκεται στο χώρο της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2022 θα διατεθούν για την υποστήριξη των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ και πιο συγκεκριμένα του Προγράμματος Μουσικοθεραπείας.

Jenny.Gr

Λίγα Λόγια για το Πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας:

Από το 2006 λειτουργεί στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών Τμήμα Μουσικοθεραπείας για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων.
Οι θεραπείες είναι ατομικές και γίνονται σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα, από εξειδικευμένους μουσικοθεραπευτές. Το παιδί, καλείται να ανακαλύψει με την βοήθεια του μουσικοθεραπευτή του, τις ικανότητες του, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Μέσα από ένα εξαιρετικό μουσικό ταξίδι, το παιδί έρχεται σε επαφή με το συναίσθημά του, εκτονώνει την ψυχολογική πίεση ή τον φόρτο της καθημερινότητας του, αποσυμπιέζεται και ταυτόχρονα νοηματοδοτεί δημιουργικά, πάντα μέσα σε προστατευμένο θεραπευτικά πλαίσιο. Παράλληλα, στο Τμήμα Βρεφών υλοποιείται πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας και απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες και παιδιά ηλικίας έως και 2,6 ετών. Οι στόχοι του προγράμματος είναι η ενίσχυση του δεσμού γονέα-βρέφους, των κοινωνικών δεξιοτήτων και της χαλάρωσης.

Στα πλαίσια μιας ολιστικής μουσικοθεραπευτικής προσέγγισης γίνονται και ομαδικές συνεδρίες για τα παιδιά που φοιτούν στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Μέσα από μουσικά δρώμενα δουλεύεται:

·η επικοινωνία,

·η ομαλή ένταξη του παιδιού στο κοινωνικό σύνολο μέσα απ’ την καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων,

·η εικόνα του εαυτού,

·η αναγνώριση και έκφραση του εσωτερικού του κόσμου,

·η ενδυνάμωση του συναισθήματος και η ενσυναίσθηση,

·η καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητας.


Η Αmita Motion στον κόσμο του Metaverse

H Αmita Motion καινοτομεί και μπαίνει στον κόσμο του Metaverse, προσφέροντας μια μοναδική phygital εμπειρία για το κοινό της! Μέσω διαγωνισμού στα TikTok accounts των παρουσιαστών της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, καθώς και στα social media της Amita Motion, 80 τυχεροί κέρδισαν ένα από τα 80 διπλά VIP NFTickets! Αυτά τα 80 μοναδικά ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα (NFTs) είναι εμπνευσμένα από την καμπάνια της Amita Motion, #FreeYourEmotion και τα συναισθήματα της χαράς, της λύπης, του θυμού και της αγάπης. Οι νικητές θα έχουν πρόσβαση στο Golden Circle Area της συναυλίας, σε “απόσταση αναπνοής” από τη σκηνή, ενώ τα ψηφιακά αυτά εισιτήρια είναι συλλεκτικά, καθώς αποτελούν το πρώτο digital έργο τέχνης στην Ελλάδα από την Amita Motion, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις που θα παρουσιαστούν, στους κατόχους τους, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται διαχρονικά το περιβάλλον

Σε συνέπεια με τη στρατηγική και τη δέσμευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον για μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2040, η Amita Motion θα φροντίσει όπως κάθε χρόνο για την αντιστάθμιση του 100% των εκπομπών που θα προκληθούν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022.
Παράλληλα, η εταιρεία θα αναλάβει τη συλλογή και την ανακύκλωση όλων των συσκευασιών που θα καταναλωθούν στην εκδήλωση και σε συνεργασία με την εταιρεία Tetra Pak θα τους δώσει δεύτερη ζωή.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022 και μπείτε στην πιο Θετική Παρέα, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion!