AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE

Glam, η διακόσμηση με τη λάμψη του παλιού Χόλιγουντ


JTeam

31 Οκτωβρίου 2022

Glam, η διακόσμηση με τη λάμψη του παλιού Χόλιγουντ
Η Glam διακόσμηση όπως και η χρυσή εποχή του κινηματογράφου χαρακτηρίζεται από λάμψη, φώτα, ένταση, κομψότητα και υπέροχο στιλ!

Με επιρροές από το παλιό Χόλιγουντ και χαρακτηριστικά στοιχεία το χρυσό και τις μεταλλικές επιφάνειες που αντανακλούν το φως, τα πλούσια υφάσματα και υφές, τα μεγάλα μοτίβα σε στιλ art deco και την απαράμιλλη κομψότητα που τα ισορροπεί, το Glam decor είναι πιο fashionable από ποτέ!

Πώς να χαρίσετε Glam look στο σπίτι σας

Στο υπνοδωμάτιο επιλέξτε σεντόνια με art deco μοτίβα ή χρυσές λεπτομέρειες και βελουτέ κουβέρτες που αντανακλούν το φως. Στο Glam οι υφές πρέπει να είναι πλούσιες και τα σχέδια έντονα και μεγάλα, όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο!

Στο καθιστικό φροντίστε ο φωτισμός να είναι δραματικός και να αντανακλάται σε χρυσές και μεταλλικές λεπτομέρειες. Στον καναπέ τοποθετήστε ριχτάρια και μαξιλαράκια με πλούσιες υφές και έντονα μοτίβα σε αποχρώσεις του μαύρου, του χρυσού και του κόκκινου. Ολοκληρώστε το look με καθρέφτες, διακοσμητικά και αρωματικά χώρου ή κεριά με λαμπερή εμφάνιση.

Στο μπάνιο και την κουζίνα επιλέξτε πετσέτες με Glam αισθητική στη χρωματική παλέτα του χρυσού, του μαύρου, του κόκκινου και του γκρι και επιλέξτε λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία με μεταλλικές και χρυσές λεπτομέρειες για να αναδείξετε το στιλ.

Τα βασικά στοιχεία του Glam

  • Οι αποχρώσεις του χρυσού, του μαύρου του κόκκινου και του γκρι
  • Τα υλικά που αντανακλούν το φως, όπως καθρέφτες, μεταλλικά και κρυστάλλινα διακοσμητικά, λάκα
  • Πολυτελή υφάσματα με πλούσιες υφές και έντονα γεωμετρικά μοτίβα σε στυλ art deco
  • Έπιπλα με περίτεχνες ανάγλυφες γραμμές και χρυσές λεπτομέρειες
  • Δραματικός φωτισμός, όπως αυτός του πολυέλαιου

Η διακοσμητική δύναμη του Glam είναι η πλούσια αίσθηση και το φως που αντανακλάται από το χρυσό και τις μεταλλικές ή κρυστάλλινες επιφάνειες αναδεικνύοντας τις υφές και τα μεγάλα μοτίβα. Έτσι δημιουργείται η ατμόσφαιρα που αποπνέει το παλιό Χόλιγουντ, με την κομψότητα και την τολμηρή αισθητική της.

Εμπνευστείτε από τη νέα Glam collection της ΝΙΜΑ ΗΟΜΕ.