UPDATE

Rihanna: Ακούστε το “Lift Me Up”, το πρώτο της τραγούδι μετά από 6 χρόνια


JTeam

28 Οκτωβρίου 2022

Rihanna: Ακούστε το “Lift Me Up”, το πρώτο της τραγούδι μετά από 6 χρόνια
Φωνάξτε το μαζί μας: η Rihanna επέστρεψε!

Της πήρε μόλις έξι (6) χρόνια, μερικές σειρές ρούχων, εσωρούχων, καλλυντικών και ένα παιδί, αλλά η Rihanna αποφάσισε τελικά να κυκλοφορήσει νέα μουσική. Και αφορμή στάθηκε το soundtrack του sequel του Black Panther, “Black Panther: Wakanda Forever”.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής κυκλοφόρησε το “Lift Me Up”, το πρώτο τραγούδι της RiRi μετά από έξι χρόνια απουσίας (που δεν είναι collab με άλλον καλλιτέχνη ή συμμετοχή σε κάποιον δίσκο), και το πρώτο κομμάτι από το soundtrack του πολυαναμενόμενου Wakanda Forever, το οποίο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την περασμένη Τετάρτη.

Το “Lift Me Up” είναι ένα τραγούδι-φόρος τιμής στη ζωή και την κληρονομιά του Chadwick Boseman, του σπουδαίου ηθοποιού και πρωταγωνιστή του πρώτου Black Panther, που πέθανε το 2020 έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Το τραγούδι γράφτηκε από τη Νιγηριανή τραγουδίστρια και στιχουργό Tems, τον κινηματογραφικό συνθέτη Ludwig Göransson, τον σκηνοθέτη της ταινίας Ryan Coogler και την ίδια τη Rihanna. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει γνωστό για το soundtrack είναι πως θα είναι όλο σε επιμέλεια της Rihanna, με τον ίδιο τρόπο που ο Kendrick Lamar είχε επιμεληθεί το ost της πρώτης ταινίας.

Ακούστε το παρακάτω και τσουγκρίστε τα ποτήρια σας στην επιστροφή της RiRi στη μουσική.