UPDATE

Η Rihanna μιλά πρώτη φορά για την ζωή με τον γιο της - Γιατί δεν έχει αποκαλύψει το όνομά του


JTeam

8 Νοεμβρίου 2022

Η Rihanna μιλά πρώτη φορά για την ζωή με τον γιο της - Γιατί δεν έχει αποκαλύψει το όνομά του
@badgalriri
«Το χαμόγελο του είναι το αγαπημένο κομμάτι της νέας μου ζωής ως μητέρα. Είναι το πιο χαρούμενο μωρό», δήλωσε η Rihanna για τον γιο της

Τον Μάιο η star απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rockys και ο ενθουσιασμός της για την μητρότητα δεν κρύβεται. Η Rihanna τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καριέρα της, ωστόσο εξακολουθεί να σαρώνει με το brand της, Fenty, και ετοιμάζει την μεγάλη της επιστροφή στη μουσική βιομηχανία.

Για πρώτη φορά μιλά για την νέα της ζωή με το μωρό της, αλλά και για την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο Super Bowl. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έχουν μιλήσει δημόσια, ούτε για το όνομα του παιδιού τους, αλλά ούτε και έχουν ποτέ δημοσιεύσει κάποια εικόνα του. Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει για αρχή να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του γιού τους, ωστόσο ίσως κάποια στιγμή να φέρουν στο φως της δημοσιότητας, πληροφορίες που τον αφορούν,

«Δεν έτυχε να γίνει και αυτό», είπε αρχικά η Rihanna. «Απλώς απολαμβάνουμε τις στιγμές μας. Βέβαια υπάρχει και κάποια ελευθερία, όταν δημοσιοποιείς κάτι», συνέχισε.

Μίλησε ακόμη και για την εμφάνισή της στο Super Bowl, η οποία έχει αποσπάσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον:


«Από την μια, έχουμε την εμφάνισή μου στο Super Bowl και από την άλλη, είναι η νέα μουσική που ετοιμάζω. Το ακούτε αυτό;», είπε η star απευθυνόμενη στους θαυμαστές της. «Αχ Θεέ μου θα νομίζουν ότι ετοιμάζω κάποιο καινούργιο άλμπουμ, πρέπει να επιστρέψω και άμεσα στην δουλειά».

Όσο για την φάση στην οποία βρίσκεται στη ζωή της και τα επαγγελματικά της, είπε:


«[Δεν υπάρχει] μεγάλη ισορροπία», είπε. «Όμως όλα όσα συμβαίνουν μου προκαλούν ενθουσιασμό. Όλα αυτή τη στιγμή πυροδοτούνται. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Μου δίνουν πολύ κίνητρο και ενέργεια να κάνω νέα πράγματα, να δημιουργώ, και τώρα που είμαι πίσω στο στούντιο, ετοιμάζω και την εμφάνιση στη σκηνή του Super Bowl. Είναι τρελό που συμφώνησα σε αυτό, αλλά πολύ ενθουσιασμένη. Φυσικά το να είσαι νέα μαμά, είναι τρελό. Είναι αξιαγάπητο. Είναι επικό, ειλικρινά», ομολογεί η Rihanna, η οποία μιλά για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για την νέα της καθημερινότητα.

Τέλος η συζήτηση πέφτει και πάλι στον γιο της, λέγοντας πως είναι ένα χαμογελαστό και πολύ ευτυχισμένο μωρό, ενώ το αγαπημένο της κομμάτι στη νέα της ζωή ως μητέρα, είναι να βλέπει το χαμόγελο του.