UPDATE

Ο Kanye West ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος ΗΠA - Η αντίδραση του Trump


JTeam

26 Νοεμβρίου 2022

Ο Kanye West ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος ΗΠA - Η αντίδραση του Trump
@yeezymafia
Σύμφωνα με τον γνωστό ράπερ, ο ίδιος προσκάλεσε τον Trump να γίνει αντιπρόεδρος του και εκείνος άρχισε να ουρλιάζει και να του λέει πως θα χάσει

Μιλάμε για δυο πολύ ιδιαίτερες και προβληματικές προσωπικότητες.

Από την μία ο Kanye West ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για πρόεδρος των ΗΠΑ 2024, και όλα αυτά εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί με τα αντισημιτικά σχόλιά του, τις σχέσεις του με την ακροδεξιά αλλά και τις καταγγελίες σε βάρος του ότι έδειχνε πορνό σε υπαλλήλους της Adidas, για τις οποίες κάνει έρευνα η εταιρεία.

Οι εξελίξεις ότι αφορά το όνομα του Kanye West, είναι πραγματικά ραγδαίες, ενώ τους τελευταίους μήνες κάθε διάσημο fashion brand, που είχε συνεργασία μαζί του, έχει διακόψει κάθε επαφή μετά τις ρητορικές μίσους του.

Όπως φαίνεται, ο γνωστός και ως Ye αφήνει για λίγο στην άκρη την μόδα και πιάνει την πολιτική και τον Donald Trump. Ο ράπερ και σχεδιαστής μόδας ανακοίνωσε μέσω βίντεο τη δεύτερη καμπάνια του για τις προεδρικές εκλογές, με λογότυπο «Ye24». Η πρώτη απόπειρά του ήταν το 2020.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter υποστηρίζει ότι ζήτησε από τον Trump να γίνει ο υποψήφιος αντιπρόεδρός του. Κάτι που, σύμφωνα με τον West, αναστάτωσε ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2024.

«Το πράγμα που αναστάτωσε περισσότερο τον Trump ήταν ότι του ζήτησα να γίνει ο αντιπρόεδρός μου», λέει στο βίντεο ο ράπερ. «Πιστεύω ότι ήταν χαμηλά στη λίστα των πραγμάτων που τον έπιασαν απροετοίμαστο. Ήταν το γεγονός ότι μπήκα με πληροφορίες», συνεχίζει.

«Άρχισε ουσιαστικά να μου ουρλιάζει στο τραπέζι, λέγοντάς μου ότι θα χάσω. Είχε ποτέ αυτό αποτέλεσμα για οποιονδήποτε στην ιστορία; Του είπα “ένα λεπτό Trump, μιλάς στον Ye”», συμπληρώνει, αναφερόμενος στο όνομα που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί.

Tέλος να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες ο Kanye West πήγε στο Μαρ-α-Λάγκο, όπου μένει ο Trump, μαζί με τον Nick Fuentes. Ο τελευταίος είναι γνωστός για αντισημιτικές απόψεις του, για ακραίο ρατσισμό, μισογυνισμό και φασισμό, ενώ έχει απαγορευθεί από πολλές πλατφόρμες social media.