
Κατά τη διάρκεια ενός podcast ο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Quentin Tarantino αποκάλυψε πως εναντιώθηκε στην επιθυμία των παραγωγών του «Pulp Fiction» να συμπεριλάβουν τον Johnny Depp στη θρυλική ταινία
Συμμετέχοντας στο podcast «2 Bears, 1 Cave» ο Κουέντιν Ταραντίνο, μίλησε για την υποτιθέμενη λίστα με ονόματα ηθοποιών που ο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος ήθελε στους ρόλους του «Pulp Fiction» και αποκάλυψε γιατί εναντιώθηκε στην επιθυμία του στούντιο να συμπεριλάβει τον Τζόνι Ντεπ στο καστ της θρυλικής ταινίας.
Στην περιβόητη αυτή λίστα ονομάτων, που έγινε πρόσφατα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ντεπ ήταν η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τιμ Ροθ για τον ρόλο του Pumpkin.
Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ