UPDATE

Βασιλιάς Κάρολος - Camilla: Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του νέου βασιλικού ζεύγους


JTeam

12 Δεκεμβρίου 2022

Βασιλιάς Κάρολος - Camilla: Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του νέου βασιλικού ζεύγους
Splash News
Ο νέος βασιλιάς και η σύζυγός του, Camilla Parker μοιράστηκαν την πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα, περιλαμβάνοντας ευχές και μια κοινή τους φωτογραφία

Το παλάτι βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο, πόσο μάλλον μετά τον χαμό που έχει προκληθεί από το ντοκιμαντέρ "Meghan & Harry". Ωστόσο οι παραδόσεις καλά κρατούν και όπως κάθε χρόνο, το παλάτι δημοσιεύει την χριστουγεννιάτικη κάρτα για κάθε χρονιά. Έτσι και φέτος το νέο βασιλικό ζεύγος, μοιράστηκε την κάρτα μαζί με μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο Samir Hussein, από μια επίσκεψη του ζεύγους που είχε κάνει πέρυσι στη Σκωτία.

Ο Κάρολος έχει το χαρακτηριστικό του ύφος και χαμογελά, με την Camilla να βρίσκεται στο πλευρό του, και επίσης με χαμόγελο να κοιτάει προς τον βασιλιά.

Η κάρτα είναι λιτή με τη φωτογραφία του ζεύγους στη δεξιά πλευρά και αριστερά το μήνυμα: «Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά». Πρόκειται για τα πρώτα Χριστούγεννα που βρίσκουν τον Κάρολο στον βρετανικό θρόνο και σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι σκοπεύει να διατηρήσει τις εορταστικές παραδόσεις που ακολουθούσε και η βασίλισσα Ελισάβετ πριν τον θάνατό της.

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Κάρολου και Camilla