UPDATE

Το #MyGarminGift της Σοφίας Παππά


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2022

Το #MyGarminGift της Σοφίας Παππά
Η fitness και wellness expert Σοφία Παππά κάνει τον απολογισμό της χρονιάς και εκμυστηρεύεται για ποιον λόγο επέλεξε ένα μοναδικό Garmin gift για ένα πολύ δικό της πρόσωπο.

Τι κρατάς από τη χρονιά που ολοκληρώνεται;

Όπως κάθε χρόνος, έτσι και αυτός που αφήνουμε πίσω μας, είχε τα αρνητικά και τα θετικά του. Εγώ, όπως προσπαθώ να κάνω με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου, επιλέγω και κρατάω τις όμορφες στιγμές στην καρδιά μου και καταγράφω τις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν. Με τον τρόπο αυτό μπορώ να συνεχίζω να εξελίσσομαι μέσα από τα λάθη μου και επιτρέπω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου να βγαίνει προς τα έξω.

Ποιο είναι το δικό σου New Year's resolution;

Στόχος μου είναι, μέσα από τα κοινωνικά μου δίκτυα, αλλά και τα προγράμματα γυμναστικής που έχω την ευκαιρία να παρουσιάζω μέσω της προσωπικής μου πλατφόρμας, να καταφέρω να πείσω όλο και περισσότερο κόσμο, να αγκαλιάσει τον εαυτό του και να αγαπήσει τον fitness τρόπο ζωής, κατανοώντας πως αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μορφές αυτό-φροντίδας.

Είδαμε πως συμμετείχες στην Xmas καμπάνια της Garmin με hashtag #MyGarminGift – σε ποιον θα το δώσεις και γιατί επιλέγεις ως ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα ένα Garmin Smartwatch;

Ένα Garmin Smartwatch πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή για το άτομο που έχω στο μυαλό μου. Πρόκειται για μια πολυάσχολη γυναίκα, με όνειρα και στόχους, που ανάμεσα στα τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα που έχει καθημερινά να κάνει, δεν ξεχνά να προσέχει και τον εαυτό της. Και φυσικά το Garmin Venu Sq είναι ο ιδανικός σύμμαχος. Κομψό, πλήρες και κατασκευασμένο να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στις αθλητικές, όσο και στις προσωπικές ανάγκες.

Jenny.Gr