UPDATE

Η Adele μάλλον πάει για γάμο αυτό το καλοκαίρι και οι fans ανυπομονούν


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2023

Η Adele μάλλον πάει για γάμο αυτό το καλοκαίρι και οι fans ανυπομονούν
@adele
Όλα δείχνουν πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση του

Πέρασε και εκείνη τους δικούς τις επώδυνους χωρισμούς, ενώ σύμφωνα με την ίδια, χρειαζόταν 5 συνεδρίες ψυχοθεραπείας τη μέρα για να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε και τον γιο της.

Έχοντας εκφραστεί πολλές φορές τόσο μέσα από τα τραγούδια, όσο και σε συνεντεύξεις της για τον έρωτα και τον γάμο, φαίνεται πως η Adele είναι έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, ενώ δεν κρύβει το ποσό ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι με τον νέο της αγαπημένο και μάνατζερ αθλητών, τον Rich Paul.

Η σχέση τους έγινε γνωστή την Άνοιξη του 2021, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι πρόσφατα αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα και οργανώνει τον γάμο του για το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Σύμφωνα με την DailyMail, που επικαλείται την ιστοσελίδα Deux Moi, η τραγουδίστρια με τον μάνατζερ σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2023, ενώ αναφέρεται πως η Adele εθεάθη να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, στα BRIT Awards το 2022, το οποίο φορούσε και το περασμένο σαββατοκύριακο στο τελευταίο της show στο Λας Βέγκας.

To ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί και στο Superbowl που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα, ενώ τον Δεκέμβριο η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον Paul ένα τραγούδι κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, προσφέροντας μια συγκινητική στιγμή.

Jenny.Gr
@adele

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη. Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Θέλω να είμαι στο σπίτι και μια σταθερή ζωή με βοηθάει και στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω. Δεν είμαι παντρεμένη, είμαι απλά ερωτευμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι παντρεμένη» είχε εξομολογηθεί πρόσφτα η Adele σε συνέντευξη της στο Elle.

TAGS