UPDATE

5 apps με τα οποία μπορείς να σχεδιάσεις τα outfits σου και να είναι πάντα επιτυχημένα


JTeam

27 Μαρτίου 2023

5 apps με τα οποία μπορείς να σχεδιάσεις τα outfits σου και να είναι πάντα επιτυχημένα
Από το «Whering» έως και το «Skap», αυτά τα apps πιθανώς να σου λύσουν τα χέρια

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, όπου στεκόμαστε μπροστά από τη ντουλάπα και απλώς δεν έχουμε ιδέα τι να διαλέξουμε ή πώς να το συνδυάσουμε. Από την άλλη, μπορεί να έχουμε βρει ένα κομμάτι το οποίο θέλουμε να φορέσουμε, όμως δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς να το συνδυάσουμε και καταλήγουμε να αλλάζουμε πάρα πολλές φορές κάνοντας έναν χαμό, μέχρι να βρούμε την ιδανική επιλογή.

Σε αυτό το «δεν έχω τίποτα να φορέσω» λοιπόν, έρχονται αυτά τα παρακάτω 5 apps για να σου δώσουν την λύση, ή τουλάχιστον να σε βοηθήσουν να «σετάρεις» τα looks σου, προκειμένου να μη χάνεις χρόνο, και να είναι πάντοτε επιτυχημένα.

Whering

Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου επιτρέπει να φωτογραφήσεις τα ρούχα σου και στη συνέχεια να δημιουργήσεις το look που έχεις στο μυαλό σου, προκειμένου να δεις πόσο καλά ταιριάζει ή όχι. Φυσικά σου δίνει και ιδέες να εμπνευστείς, αρκεί να πατήσεις το "Dress Me", ενώ παράλληλα σου δίνει και πρόσβαση στο marketplace για να πουλήσεις ή να αγοράσεις ρούχα.

Jenny.Gr


Pureple Outfit Planner

Το συγκεκριμένο app σου δίνει άπειρες επιλογές. Από το να οργανώσεις ένα προς ένα τα κομμάτια σου, να τα βάλεις όλα μαζί, αλλά και να γνωρίζεις ακριβώς τι θα φορέσεις την επόμενη ημέρα.

Skap

H συγκεκριμένη εφαρμογή βάζει στο τοπίο και την ΑΙ τεχνολογία. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μπορείς να δεις ακριβώς πως θα είναι ένα outfit και φυσικά να «πλανάρεις» τα looks, ανά ημέρα.

My Wardrobe — Outfit Finder

Εδώ μπορείς να βάλεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου, και να απολαύσεις πολλούς και διάφορους συνδυασμούς, τους οποίους δεν είχες σκεφτεί.

Jenny.Gr


Stylebook

Τέλος μπορείς να τσεκάρεις και το Stylebook, το οποίο σε ενημερώνει για trends, για τα κομμάτια που φορέθηκαν περισσότερο και φυσικά μέσα από το app μπορείς να οργανώσεις αναλυτικά τα looks σου, για ένα ταξίδι για παράδειγμα.

TAGS