UPDATE

H Troian Bellisario και ο Patrick J. Adams μας ξεναγούν στο εντυπωσιακό, ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής σπίτι τους


JTeam

14 Απριλίου 2023

H Troian Bellisario και ο Patrick J. Adams μας ξεναγούν στο εντυπωσιακό, ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής σπίτι τους
@archidigest
O πρωταγωνιστής του «Τhe Suits» και η επίσης ηθοποιός σύζυγός του, έχουν μετατρέψει μια κατοικία του Los Angeles από το 1920 με πλούσια ιστορία, σε ένα ονειρεμένο σπίτι

Κάπου στο 2016 ο ηθοποιός Patrick J. Adams και η Troian Bellisario, σχεδίαζαν τον γάμο τους και έψαχναν τον χώρο στο οποίο θα στεγάσουν τον έρωτα τους, αλλά και την οικογένειά τους. Σε ένα open house, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα σπίτι του 1920 με πλούσια ιστορία και ισπανική αποικιακή αρχιτεκτονική.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν πως το συγκεκριμένο σπίτι είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό και έτσι αποφάσισαν να το αγοράσουν. Στη συνέχεια ζήτησαν την βοήθεια αγαπημένου τους αρχιτέκτονα για να κρατήσουν κάποια στοιχεία από το προηγούμενο σπίτι τους και να τα ενσωματώσουν στον χαρακτήρα αυτής της ιστορικής κατοικίας. Και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

Jenny.Gr
@halfadams

Σε αυτό το τόσο εκλεπτυσμένο περιβάλλον λοιπόν, μας ξεναγούν οι δυο ηθοποιοί μέσα από το Architectural Digest, οι τοίχοι του οποίου είναι γεμάτοι τόσο από δικές τους φωτογραφικές συλλογές όσο και από αξιοσημείωτα έργα τέχνης.

Jenny.Gr
@halfadams

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στην Σκανδιναβική αισθητική, έχοντας δερμάτινα έπιπλα σε γήινους τόνους, αλλά και βελούδινες λεπτομέρειες.

Η διακόσμηση έχει επίσης έναν ethnic χαρακτήρα, ο οποίος αποτυπώνεται από αρχαία γλυπτά, ποικιλία σε φυτά, αλλά και διακοσμητικά μοτίβα.

Jenny.Gr
@halfadams
Jenny.Gr
@archdigest

Δείτε ολόκληρη την ξενάγηση από το σπίτι της Troian Bellisario και του Patrick J. Adams