UPDATE

And Just Like That... το trailer της δεύτερης σεζόν είναι εδώ


JTeam

27 Απριλίου 2023

And Just Like That... το trailer της δεύτερης σεζόν είναι εδώ
@sarahjessicaparker
Η δεύτερη σεζόν του sequel του Sex and the City, "And Just Like That..." κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο (και φέρνει εκπλήξεις)

«Αυτόν τον Ιούνιο στο Max», δήλωσε χαρακτηριστικά η Sarah Jessica Parker, δημοσιεύοντας το νέο trailer για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του "And Just Like That...".

H τηλεοπτική Carrie Bradshaw ανακοίνωσε πως η νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της μέσα από την ανάρτηση:

«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με άνοιξη και να δίνουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Και σε όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς, Μέρος 2», έγραψε η Parker.

Στο νέο trailer βλέπουμε φυσικά έρωτες, πολλά fancy ζευγάρια παπούτσια, φιλίες, σεξ, και γέλια. Όπως φαίνεται όμως, αυτή η σεζόν θα έχει και αρκετές εκπλήξεις, οι οποίες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως για παράδειγμα, η επιστροφή του Aidan.