UPDATE

Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok με το χαμένο πέναλτι και την bad hair day


JTeam

10 Μαΐου 2023

Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok με το χαμένο πέναλτι και την bad hair day
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Διάθεση για... αυτοτρολάρισμα είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του στο TikTok. Το χαμένο πέναλτι, η ατάκα για τα ντολαμδάκια και η... bad hair day!

Ένα ακόμη backstage βίντεο από την προεκλογική του εκστρατεία δημοσίευσε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο εν λόγω βίντεο ο Πρωθυπουργός αναδεικνύει την πιο... χαλαρή πλευρά του, με τον ίδιο να «αυτοτρολάρεται» για τα μαλλιά του, τα ντολμαδάκια και ένα... χαμένο πέναλτι.

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός έχει αναπτύξει ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο, όπου και ποστάρει στιγμές από τις προεκλογικές περιοδείες που πραγματοποιεί, με κύριο «όπλο» το χιούμορ και τη διάθεση για αυτοσαρκασμό.

Σε αυτή τη λογική κινήθηκε και το νέο βίντεο που ανάρτησε το βράδυ της Τρίτης (9/5), με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περιγράφει -μεταξύ άλλων- μια ποδοσφαιρική του στιγμή και το τρολάρισμα ενός φίλου του, ενώ δείχνει βίντεο με την εκτέλεση βάζοντας ως ήχο την επική περιγραφή στο τρίποντο του Σλούκα στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Σε άλλο καρέ, με χαλαρή διάθεση ο πρωθυπουργός αναζητά φωτογραφίες με bad hair day και τις δείχνει στην κάμερα, ενώ το βίντεο κλείνει με τον γιο του, Κωνσταντίνο, να λέει τη λέξη «ντολμαδάκια» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει... thumbs up!

Δείτε το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok:

@kyriakosmitsotakis_ 12 ημέρες για τις εκλογές #BTS #KyriakosMitsotakis #TikTokDocumentary ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis