UPDATE

Boss mama: Η Rihanna γιορτάζει τα 5 χρόνια Fenty με την πιο εκρηκτική (και φουσκωμένη) φωτογράφιση


Τόνια Τζάφερη

12 Μαΐου 2023

Boss mama: Η Rihanna γιορτάζει τα 5 χρόνια Fenty με την πιο εκρηκτική (και φουσκωμένη) φωτογράφιση
@badgalriri
H διάσημη τραγουδίστρια γιόρτασε την επέτειο της εταιρείας της με τον καλύτερο τρόπο

Σε ένα από τα πιο ταιριαστά concepts ποζάρει η διάσημη τραγουδίστρια με αφορμή τα 5 χρόνια από την ίδρυση της δικής της εταιρίας, Savage X Fenty. Η Rihanna μετά τις iconic εμφανίσεις στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, έρχεται να ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο το κοινό της με μια νέα φωτογράφηση, στην οποία ποζάρει με εσώρουχα, ψηλοτάκουνα, απίστευτο attitude και φυσικά αναδεικνύει την κοιλιά της, περιμένοντας το δεύτερο παιδί της.

Jenny.Gr
@badgalriri

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και το όνομα του πρώτου της παιδιού, το οποίο ετοιμάζεται αύριο 13 Μαΐου να κλείσει ενός έτους. Το όνομα που επιλέχθηκε είναι ουσιαστικά μια αφιέρωση στην Wu-Tang Clan, μια ομάδα από ράπερς στη Νέα Υόρκη των 90's που καθιέρωσε τη hip hop και ραπ μουσική.

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να απολαμβάνει πιο πολύ από ποτέ το σώμα της, να συνεχίζει τις δυναμικές της εμφανίσεις και να αποτελεί έμπνευση για πολλές μέλλουσες μητέρες και μη.

Jenny.Gr
@badgalriri

Το concept της νέας φωτογράφησης, αφορά μια δυναμική γυναίκα η οποία συνεχίζει να εργάζεται και να πετυχαίνει στην καριέρα της, όντας παράλληλα εγκυμονούσα και απίστευτα δυναμική με τις στιλιστικές της επιλογές και τις εμφανίσεις της. «It's giving…call HR!! #5yearsofSAVAGEX», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης η Riri και έκανε το κοινό της να παραληρεί (για ακόμη μια φορά).

TAGS