UPDATE

Η Τζένιφερ Λόπεζ δέχτηκε σκληρή κριτική για τη σειρά κοκτέιλ της και απαντά: «Δεν πίνω για να γίνω τύφλα»


Τόνια Τζάφερη

5 Ιουλίου 2023

Η Τζένιφερ Λόπεζ δέχτηκε σκληρή κριτική για τη σειρά κοκτέιλ της και απαντά: «Δεν πίνω για να γίνω τύφλα»
@delola
Οι διευκρινίσεις της σταρ, για το νέο της επιχειρηματικό βήμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Την περασμένη Άνοιξη η Λόπεζ λάνσαρε την δική της σειρά με κοκτέιλ -πρόκειται για ένα spritz, που φέρει το όνομα «Delola» και είναι εμπνευσμένο από την Ιταλική ριβιέρα. Ωστόσο, αυτό το νέο της επιχειρηματικό βήμα, δεν γνώρισε τον θαυμασμό που περίμενε. Aφενός, πολλοί ακόμη celebrities όπως ο Drake και η Kendall Jenner, έχουν ήδη δημιουργήσει επιτυχημένα brands με αλκοόλ, αφετέρου η μάχη του Μπεν Άφλεκ με τον αλκοολισμό, δημιουργεί αντιδράσεις για το νέο brand της Λόπεζ, το οποίο προωθεί την κατανάλωση του.

Η διάσημη τραγουδίστρια, σε πολλές συνεντεύξεις της, είχε δηλώσει πόσο σημαντική είναι για εκείνη η σωστή και υγιεινή ρουτίνα, τονίζοντας πως αποφεύγει το ποτό και δεν πίνει σχεδόν ποτέ. Έτσι λοιπόν, από τις πρώτες αντιδράσεις στο άκουσμα του νέου ποτού, που φέρει την υπογραφή της Λόπεζ, ήταν φυσικά το γεγονός πως η ίδια λανσάρει ποτό, όταν έχει τονίσει πως δεν πίνει. Και κυρίως, ο σύζυγος της, έχει μιλήσει ξανά και ξανά για το πρόβλημα εθισμού του.

Η σκληρή κριτική οδήγησε την Τζένιφερ να δώσει μερικές διευκρινίσεις

«Ξέρω ότι πολλοί λένε (για μένα) “δεν πίνει καν, γιατί έφτιαξε σειρά κοκτέιλ”», ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ σε βίντεο στο Instagram, στο οποίο μιλά για το «Delola». «Για να πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολλά χρόνια, δεν έπινα. Όμως, όπως μπορείτε να δείτε από φωτογραφίες μου τα τελευταία 10-15 χρόνια, πίνω περιστασιακά κοκτέιλ», συνέχισε.

«Πίνω υπεύθυνα», υπογράμμισε η Τζένιφερ Λόπεζ. «Δεν πίνω για να γίνω τύφλα. Πίνω για να χαλαρώσω και να περάσω καλά, πάντα υπεύθυνα», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι αφού δοκίμασε πολλά κοκτέιλ και δεν βρήκε κάτι που να της αρέσει, δημιούργησε τη δική της σειρά.

Σύμφωνα με το brand, πρόκειται για ένα «πιο υγιεινό spritz», το οποίο ταιριάζει ιδανικά με παλόμα και τεκίλα και συνδυάζεται με διάφορες γεύσεις όπως γκρέιπφρουτ και μούρα.

Μπορεί να μην περιμέναμε μια τέτοια επιχειρηματική κίνηση από την Λόπεζ, ωστόσο η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει το ποτό της υπεύθυνα όπως τονίζει, και συνεχίζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές της.