UPDATE

Καύσωνας «Κλέων»: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Από την Πέμπτη νέα άνοδος


JTeam

16 Ιουλίου 2023

Καύσωνας «Κλέων»: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Από την Πέμπτη νέα άνοδος
pexels
Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου, ενώ αναμένεται μικρή υποχώρηση του κύματος καύσωνα που πλήττει τη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σήμερα, Κυριακή 16 Ιουλίου, με το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα να δείχνει σημάδια υποχώρησης.

Σύμφωνα πάντως με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, νέο «κύμα» καύσωνα αναμένεται από τα μέσα της ερχόμενη εβδομάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, από την Πέμπτη (20/7) οι υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο βαθμό της χώρας αναμένεται να επιστρέψουν.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr