UPDATE

Η ταυτότητα του 36χρονου που έριξαν από το Blue Horizon στον Πειραιά και έχασε τη ζωή του


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2023

Η ταυτότητα του 36χρονου που έριξαν από το Blue Horizon στον Πειραιά και έχασε τη ζωή του
Eurokinissi
Ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά έχει «παγώσει» το πανελλήνιο και κυρίως τους δικούς του ανθρώπους στον Άγιο Νικόλαο. Ράγισε καρδιές ο αδερφός του

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί ο τραγικός θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, τον οποίο έσπρωξαν από τον καταπέλτη μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, με τον ίδιο να βρίσκει τον θάνατο στην δίνη της προπέλας του καραβιού.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος) και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού. Θα απολογηθούν στην εισαγγελία το μεσημέρι.

Το συναίσθημα της οργής και αγανάκτησης επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες, ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Προερχόταν από μια πολυμελή οικογένεια -είχε 10 αδέρφια- και έκανε όποια δουλειά μπορούσε. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο.

Ζούσε μαζί με έναν εκ των αδερφών του, ο οποίος ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του νωρίς το πρωί. Ο άνδρας δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης και λύγισε.

Διάβασε περισσότερα στο reader.gr