UPDATE

Άνγκους Κλάουντ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 25χρονου ηθοποιού - Οι ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό του


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2023

Άνγκους Κλάουντ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 25χρονου ηθοποιού - Οι ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό του
@anguscloud / instagram
Στις 31 Ιουλίου, ώρα 11:30 π.μ. ο Άνγκους Κλάουντ εντοπίστηκε νεκρός - Μια εβδομάδα πριν είχε χάσει τον πατέρα του

Πρόκειται για τον ηθοποιό που ξεχώρισε στη διάσημη σειρά «Euphoria». Ο Άνγκους Κλάουντ ήταν εκείνος που χάριζε την «διακριτική του λάμψη» τόσο στα γυρίσματα, όσο και στην πραγματική ζωή, η οποία έληξε νωρίς. Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι έγινε γνωστή η είδηση πως ο Άνγκους Κλάουντ φαίνεται να αυτοκτόνησε, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχικά προβλήματα, κατάθλιψη, αυτοκτονικές τάσεις, διπολική διαταραχή, αλλά και εθισμούς σε καταχρήσεις.

@keepingupwittv Song will forever be his #euphoria #anguscloud #anguscloud #fezcoeuphoria #hbomax #viral #fyp #hulu #euphoria ♬ original sound - keepingupwitTV


Στις 31 Ιουλίου, στις 11:30 π.μ., αστυνομικοί του Όκλαντ ανταποκρίθηκαν σε κλήση έκτακτης ανάγκης και ο Άνγκους Κλάουντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό του είχε κηδευτεί ο πατέρας του.

Η αιτία θανάτου του Άνγκους Κλάουντ

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστή και η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αποκάλυψε και την ακριβή αιτία θανάτου του 25χρονου ηθοποιού.

«Ο Άνγκους Κλάουν τπέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης, κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και άλλων ουσιών», όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Alameda στο Variety την Πέμπτη. Ως αιτία θανάτου του ηθοποιού ορίζεται η «οξεία δηλητηρίαση λόγω συνδυασμένων επιδράσεων μεθαμφεταμίνης, κοκαΐνης, φαιντανύλης και βενζοδιαζεπινών», σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή.

Η ανακοίνωση της οικογένειας σχετικά με τον θάνατο του Άνγκους Κλάουντ

«Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι ξέρουμε ότι ο Άνγκους είναι πλέον επανενωμένος με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ο Άνγκους ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους σιωπηλά», είχε αναφέρει η οικογένεια του ηθοποιού σε σχετική ανακοίνωσή της.