UPDATE

Σεμπάστιαν Φίτζεκ: 5 συναρπαστικά βιβλία για τους fans των ψυχολογικών θρίλερ


JTeam

13 Οκτωβρίου 2023

Σεμπάστιαν Φίτζεκ: 5 συναρπαστικά βιβλία για τους fans των ψυχολογικών θρίλερ
Σήμερα κλείνει τα 52 χρόνια του ο Σεμπάστιαν Φίτζεκ, ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς ψυχολογικών θρίλερ της γενιάς του, και εμείς ξεχωρίζουμε τα 5 καλύτερα βιβλία του, που θα σας συναρπάσουν

Σήμερα, 13 Οκτωβρίου, γιορτάζει τα 52 του χρόνια ο Γερμανός συγγραφέας Σεμπάστιαν Φίτζεκ, ο οποίος θεωρείται ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία, με το πρώτο του μυθιστόρημα, που κυκλοφόρησε το 2006, να γίνεται αμέσως best seller. Έκτοτε, τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 24 γλώσσες.

Στην Ελλάδα, έγινε γνωστός το 2018, όταν κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα το βιβλίο του με τίτλο “Το δέμα”, που έκανε τους λάτρεις των ψυχολογικού θρίλερ να παραμιλούν, για το νέο λογοτεχνικό ταλέντο που μόλις είχαν ανακαλύψει.

Λίγους μόλις μήνες μετά από αυτή την πρώτη και ένθερμη γνωριμία, οι εκδόσεις παρουσίασαν στο ελληνικό κοινό και ένα δεύτερο βιβλίο του συγγραφέα – στην πραγματικότητα βέβαια ήταν το πρώτο πόνημά του – με τίτλο “Η θεραπεία”, το οποίο γνώρισε την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη, επιτυχία και έτσι αποδείχθηκε πως ο Σεμπάστιαν Φίτζεκ είχε έρθει για να μείνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr