UPDATE

Ταινίες (+μία σειρά) του Netflix που μάς τράβηξαν το ενδιαφέρον τελευταία


JTeam

22 Οκτωβρίου 2023

Ταινίες (+μία σειρά) του Netflix που μάς τράβηξαν το ενδιαφέρον τελευταία
Πάμε να δούμε κάποιες από τις ταινίες και τις σειρές του Netflix, που μας “τράβηξαν” το βλέμμα τον τελευταίο καιρό και αξίζει να βάλετε στη λίστα σας

Τον τελευταίο καιρό το Netflix έχει έρθει ανανεωμένο και “ετοιμοπόλεμο” να ανταγωνιστεί πλατφόρμες που φέρνουν στις οθόνες μας μεγάλες παραγωγές, ξεφεύγοντας από το κλισέ της ελαφριάς rom-com και δίνοντας στους θεατές πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και τις ώρες. Πάμε, λοιπόν, να δούμε κάποιες από τις ταινίες και τις σειρές, που μας “τράβηξαν” το βλέμμα τον τελευταίο καιρό και αξίζει να βάλετε στη λίστα σας.

Ερπετά

Σκοτεινά και μυστηριώδη, τα Ερπετά έρχονται για να προσθέσουν ακόμα ένα ενδιαφέρον θρίλερ μυστηρίου στο watchlist μας, και πολύ καλά κάνουν. Δεν θα πω ψέματα, η ταινία μου θύμισε λίγο David Fincher (αποφεύγοντας, προφανώς, να κάνω συγκρίσεις) και το όλο κλίμα που δημιούργησε μου άρεσε αρκετά. Ο Benicio Del Toro στον ρόλο του detective Tom Nichols είναι ακόμη ένας λόγος να δούμε τα Ερπετά, ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο παρακολουθούμε και τους Justin Timberlake και την Alicia Silverstone, που δίνουν τη δική τους νότα (λογοπαίγνιο για τον Timberlake, ελπίζω να ήταν προφανές) στην ταινία. Για τους λάτρεις του plot twist, έχω να πω, πως ναι, έχει και από αυτό! Μία ταινία που, κατά τη γνώμη μου, ταιριάζει τέλεια στα gloomy απογεύματα του Οκτώβρη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr