UPDATE

Πόσο κοστίζει το ακριβότερο MacBook Pro αυτή τη στιγμή;


Τόνια Τζάφερη

1 Νοεμβρίου 2023

Πόσο κοστίζει το ακριβότερο MacBook Pro αυτή τη στιγμή;
Tα νέα πανίσχυρα M3 chip των MacBook Pro, εκτοξεύουν τις τιμές τους

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για την Apple, αφού πέρα από την παρουσίαση των νέων iPhone και Apple Watch, έχουμε νέα λογισμικά, αλλά και νέα MacBooks.

Με αφορμή το Halloween, η Apple πραγματοποίησε το «Scary Fast event» της και προχώρησε σε ανακοινώσεις αφιερωμένες εξ ολοκλήρου στα Mac και τα MacBook, τα οποία ενισχύονται με καινούργια μοντέλα. Τα νέα αυτά που μοντέλα ξεχωρίζουν για τα πανίσχυρα M3 chip που περιέχουν στο εσωτερικό τους. Πέρα από νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, τα νέα αυτά chip, έχουν εκτοξεύσει και τις τιμές των προϊόντων.


Σύμφωνα με έρευνα του Verge, θέλησε να βρει πόσο κοστίζει το ακριβότερο MacBook Pro M3 (2023) που μπορεί να αγοράσει κανείς αυτή τη στιγμή, πάντα με βάση το αμερικάνικο Apple Store.

Έτσι λοιπόν πήγε στο Apple Store και κυριολεκτικά πρόσθεσε κάθε πιθανή επιλογή των specs και δημιούργησε το πιο "μεγαλειώδες" MacBook Pro 16 ιντσών με M3, που μπορεί να κανείς να αγοράσει αυτή τη στιγμή.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα MacBook Pro 16 ιντσών με M3 Max (16-core CPU, 40-core GPU), δηλαδή με τον ισχυρότερο και πιο high end επεξεργαστή που διαθέτει η Apple, μαζί με 128GB μνήμης RAM και 8ΤΒ SSD, να αγγίζει το ποσό των 7.199 δολαρίων.