UPDATE

Θάνατος Μάθιου Πέρι: Ποιος θα κληρονομήσει την μεγάλη περιουσία του


JTeam

2 Νοεμβρίου 2023

Θάνατος Μάθιου Πέρι: Ποιος θα κληρονομήσει την μεγάλη περιουσία του
Splash News
«Κερδίζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τα δικαιώματα της σειράς» δηλώνει δικηγόρος σχετικά με την περιουσία του Μάθιου Πέρι

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι εξακολουθεί να απασχολεί το κοινού του ίντερνετ, ενώ αναμένονται και τα τελικά πορίσματα από ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία που οδήγησε στον θάνατο του ηθοποιού.

Σε δεύτερο χρόνο, τα βλέμματα στρέφονται και στο θέμα της κληρονομιάς. Ο ηθοποιός, μόνο από τα δικαιώματα της σειράς «Φιλαράκια», κερδίζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ποιος θα είναι αυτός που θα έχει 20 εκατομμύρια στον λογαριασμό του κάθε χρόνο;

Πιο αναλυτικά, το Αμερικάνικο ET, μίλησε με δικηγόρο που αναλαμβάνει ανάλογες υποθέσεις με διάσημους του Χόλιγουντ, αποκαλύπτοντας τα πιθανά σενάρια για την περιουσία του Πέρι.

Σύμφωνα με τον Τρε Λόβελ,«τα κέρδη από τα δικαιώματα συνεχίζουν σε κάθε περίπτωση και μετά το θάνατο κάποιου. Είναι σαν μια υποχρέωση που πληρώνεται στον ηθοποιό και θα συνεχίσει να πληρώνεται στους κληρονόμους του». Στην περίπτωση του Μάθιου Πέρι, ο Λόβελ εξήγησε ότι θα υπάρξει ένας διορισμένος εκπρόσωπος που θα καθορίσει πού θα πάνε τα δικαιώματα του ηθοποιού στο άμεσο μέλλον.

Jenny.Gr
Splash News

Δήλωσε επίσης, ότι προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ο Μάθιου Πέρι είχε κάνει κάποια διαθήκη δίνοντας το δικαίωμα σε κάποιον να διαχειρίζεται την περιουσία του ή εάν είχε καθορίσει τα περιουσιακά του στοιχεία μετά θάνατον. Αν όχι, η περιουσία του θα καταλήξει στους πλησιέστερους συγγενείς του.

«Δεδομένου του γεγονότος ότι δεν είχε σύζυγο ή παιδιά, η περιουσία θα μοιραστεί εξίσου στους γονείς του», είπε ο Λόβελ. «Το πιο πιθανό είναι ότι κάθε βιολογικός γονέας θα λάβει το ήμισυ της περιουσίας».

«Ένα ακόμη πιθανό σενάριο, είναι ο Μάθιου Πέρι να είχε προνοήσει ώστε τουλάχιστον ένα μέρος της περιουσίας του να μπορούσε να πάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για απεξάρτηση».

«Η απεξάρτηση ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής του. Είχε ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για να καταφέρει τη δική του απεξάρτηση και είμαι σίγουρος ότι αυτό είχε προσωπική επίδραση πάνω του» είπε ο δικηγόρος. «Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό η περιουσία του να καταλήξει σε κάποιο σχετικό οργανισμό αποτοξίνωσης, ή ακόμη και στον δικό του, γιατί ασχολήθηκε πολύ και ο ίδιος».