UPDATE

Το κόλπο του TikTok για να μην ξαναθολώσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου σου


JTeam

6 Νοεμβρίου 2023

Το κόλπο του TikTok για να μην ξαναθολώσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου σου
H λύση για το θόλωμα των τζαμιών, τις ημέρες που βρέχει

Κακοκαιρίες και βροχές, θα είναι πλέον στο πρόγραμμα αφού ο Νοέμβριος μας έχει καλωσορίσει με άστατο καιρό. Και καταλαβαίνω πως σε πολλούς μπορεί να αρέσει αυτός ο βροχερός καιρός και η cozy αίσθηση που προσφέρει. Αλλά το σίγουρο είναι πως όταν οδηγείς στη βροχή, ένα από τα πιο σπαστικά πράγματα που συμβαίνουν, είναι το θόλωμα των τζαμιών.

Και άντε να ρυθμίσεις το air condition, και άντε να θυμηθείς αν θέλει ζέστη, κρύο, ή την ίδια θερμοκρασία με έξω. Ο καθένας θα σου πει και κάτι δικό του, και από τα να μπερδευτείς με αυτά, μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω tip από το βίντεο του TikTok, το οποίο σου λύνει τα χέρια και υπόσχεται πως τζάμια σου θα παραμένουν καθαρά ακόμη και με βροχή.

Για την εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση του θολώματος ειδικά από την εσωτερική πλευρά των τζαμιών του αυτοκινήτου, οι οδηγοί μπορούν να παρακάμψουν τα ειδικά καθαριστικά χρησιμοποιώντας ένα απορρυπαντικό πιάτων που μπορούν να βρουν ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Jenny.Gr


Σύμφωνα με το κανάλι «Organised House Wives» το καθαριστικό πιάτων μπορεί να κάνει θαύματα με το θόλωμα των τζαμιών. Για τη σωστή εφαρμογή του υγρού πιάτων το μόνο που χρειάζεται ο οδηγός, είναι και ένα πανάκι μικροϊνών. Το υγρό εφαρμόζεται συμπυκνωμένο, σε μικρή ποσότητα, απευθείας πάνω στο στεγνό πανάκι και έπειτα στο εσωτερικό του τζαμιού και από ό,τι καταλαβαίνουμε, πριν γίνει αυτό το τζάμι θα πρέπει να είναι καθαρό.

Μετά την εφαρμογή του υγρού πιάτων στα παρμπρίζ και τα παράθυρα του αυτοκινήτου αφαιρούμε με το ίδιο πανάκι την επιπλέον ποσότητα, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί. Το καθαριστικό πιάτων μπορεί να βοηθήσει στο να μην μένει η υγρασία πάνω στα τζάμια. Τσέκαρε εδώ:

@organisedhousewives How to keep your windows/mirrors steam free 👌🏻#toptiptuesday #condensation ♬ Cold Heart - PNAU Remix - Elton John & Dua Lipa