UPDATE

Frankie: Όταν η αυθεντική ιταλική κουζίνα συναντά τη farm-to-table φιλοσοφία


Branded Content Team

15 Δεκεμβρίου 2023

Frankie: Όταν η αυθεντική ιταλική κουζίνα συναντά τη farm-to-table φιλοσοφία
Ψάχνεις ένα εστιατόριο που μπορεί να σε ταξιδέψει στη γαστρονομική Ιταλία και την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη ταυτόχρονα; Τότε το Frankie είναι η ιδανική επιλογή για σένα!

Στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι, το Frankie του Ομίλου nice n easy, συνδυάζει την κομψότητα της Ιταλίας με τη ζωντάνια της Νέας Υόρκης. Με ρουστίκ αισθητική, νοσταλγική vintage ατμόσφαιρα και ζεστά χρώματα ο χώρος αποπνέει μια χαλαρή και οικεία ατμόσφαιρα.

Jenny.Gr

Η κουζίνα του Frankie βασίζεται στην farm-to-table φιλοσοφία, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα, εποχιακά υλικά από τοπικούς προμηθευτές. Στο μενού θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα ζυμαρικά, κρεατικά, ψάρια και θαλασσινά. Οι επιλογές είναι πολλές και ικανοποιούν όλα τα γούστα, ενώ προσφέρει τα πιάτα του και σε gluten-free και lactose-free επιλογές σε όσους το επιθυμούν.

Μόλις κάτσετε στο τραπέζι και αρχίσετε να ξεφυλλίζετε το μενού, μείνετε στη σελίδα με τα φρέσκα ζυμαρικά και επιλέξτε τα linguine gamberi e melanzane με γαρίδες, καπνιστή μελιτζάνα και ricotta, την κλασική και αγαπημένη όλων spaghetti carbonara ή τα ravioli Cacio e Pepe γεμιστά με ricotta, μέσα σε κρέμα pecorino και πασπαλισμένα με μαύρο πιπέρι, φρέσκια μαύρη τρούφα και κρασί Marsala.


Αν είστε λάτρης της αυθεντικής ιταλικής πίτσας, το Frankie προσφέρει μια ποικιλία από γεύσεις, φτιαγμένες με προζύμι και βιολογικό αλεύρι. Δοκιμάστε τις ψημένες στον ξυλόφουρνο pizza Prosciutto με ρόκα, flakes παρμεζάνας, mozzarella, σάλτσα ντομάτας, λάδι τρούφας ή pizza tartufata με mozzarella, πάστα τρούφας, μανιτάρια, porcini και καπνιστή pancetta.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε για κυρίως, τη σιγομαγειρεμένη μοσχαρίσια ουρά με κριθαράκι ολικής άλεσης με ξηρό ανθότυρο και σχοινόπρασο και να δοκιμάσετε από τα antipasti, τα Arancini ντομάτας με κροκέτα ρυζιού, μυρωδικά, κρέμα παρμεζάνας, σάλτσα ντομάτας, λάδι βασιλικού και σχοινόπρασο.

Συμπληρώστε την εμπειρία σας με ένα θεσπέσιο και λαχταριστό calzone σοκολάτας που ξεχειλίζει από πραλίνα, mascarpone και μπισκότο ή ένα δελεαστικότατο tiramisu με crumble καφέ, mascarpone και κακάο.

Jenny.Gr

Και επειδή ένα γεύμα δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς κρασί, ζητήστε να δείτε τον κατάλογο του Frankie που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικές, ιταλικές και διεθνείς ετικέτες, που θα ταιριάξουν τέλεια με κάθε πιάτο. Μπορείτε πάντα να συνοδεύσετε το φαγητό σας με ένα signature cocktail ή όποιο άλλο ποτό επιθυμείτε.

Jenny.Gr

Αν πάλι είστε τύπος του brunch, επισκεφθείτε το Frankie για να απολαύσετε μοναδικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις που θα φτιάξουν τη μέρα σας!

Focaccia με Prosciutto, mozzarella, ρόκα, ντοματίνια, ποσέ αυγά σε φρυγανισμένο ψωμί με αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί, σπαράγγια, lime και σολομό, ή τσουρέκι με αφράτη κρέμα τυριού, μπανάνα, πραλίνα φουντουκιού αλλά και γιαούρτι με μέλι, ταχίνι, berries, σπόροι chia, βιολογική granola, είναι μόνο μερικές από αυτές, Συνδυάστε τις με ένα από τα γεμάτα φρεσκάδα smoothies, κάποιο αρωματικό τσάι ή απλά καφέ!

Το Frankie είναι το τέλειο μέρος για να απολαύσεις μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ένας χώρος που συνδυάζει την κομψότητα με τη ζωντάνια και την ποιότητα με τις αυθεντικές γεύσεις.

W‌ebsite

Facebook
Instagram

Διεύθυνση: Σκουφά 42, Αθήνα
Τηλ.: +30 21 03647052
[email protected]

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 10:00 – 00:00

Advertorial