UPDATE

«Θα ξαναχορέψουμε»: Το συγκινητικό τατουάζ της Mia για τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ, Supernova


Μάγκυ Πετροπούλου

10 Δεκεμβρίου 2023

«Θα ξαναχορέψουμε»: Το συγκινητικό τατουάζ της Mia για τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ, Supernova
Instagram
Οι φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμά της

Αυτή είναι η Mia Schem και ίσως κάτι σου λέει το όνομά της. Αν όχι, να σου θυμίσω ότι απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ Supernova κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και αφέθηκε ελεύθερη μετά από 7 εβδομάδες αιχμαλωσίας.

Η ίδια σήμερα έχοντας αφήσει πίσω της το παρελθόν -δεν το ξεχνάς, αλλά δυστυχώς μαθαίνεις καθημερινά να ζεις με αυτό- αποκάλυψε στα social media το νέο της τατουάζ.

Jenny.Gr
instagram

Συγκεκριμένα ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την χαραγμένη φράση στο δέρμα της: «Θα ξαναχορέψουμε» και από κάτω την ημερομηνία 7η Οκτωβρίου, τότε που πολλοί γνώρισαν τον θάνατο εκεί και κάποιοι τυχεροί κατάφεραν να γλιτώσουν.

Ανάμεσά τους και η Νόαμ Μαζάλ Μπεν-Ντέιβιντ, η οποία κρύφτηκε κάτω από το πτώμα του φίλου της, σε ένα κοντέινερ για δύο ολόκληρες ώρες.

Jenny.Gr
Instagram

Στην ανάρτησή της γράφει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την 7η Οκτωβρίου 2023. Τον πόνο και τον φόβο, τις δύσκολες στιγμές, τους φίλους που δεν θα επιστρέψουν και εκείνους που πρέπει να φέρουμε πίσω. Αλλά θα νικήσουμε, θα χορέψουμε Θα ξαναχορέψουμε. Οι τρομοκράτες της Χαμάς θέλουν να σβήσουν το φως μας. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν ποτέ. Θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες. Θα ζήσουμε. Αυτή είναι η ιστορία του λαού μας. Ο λαός του Ισραήλ ζει».

TAGS