UPDATE

Πού θα κάνουμε Ρεβεγιόν φέτος; 10 αγαπημένα εστιατόρια για την πιο gourmet εορταστική εμπειρία


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2023

Πού θα κάνουμε Ρεβεγιόν φέτος; 10 αγαπημένα εστιατόρια για την πιο gourmet εορταστική εμπειρία
IG @moorings
Αυτά τα 10 fine dining εστιατόρια μας φέρνουν πιο κοντά στο πνεύμα των γιορτών και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους τα πιο αξέχαστα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς χωρίς ιδιαίτερο και άκρως εορταστικό μενού δεν γίνεται, και αυτό το ξέρουν πολύ καλά 10 αγαπημένα αθηναϊκά εστιατόρια, τα οποία θα κάνουν και φέτος τις γιορτινές μας αποδράσεις παραμυθένιες, νόστιμες και μοναδικές και θα τις στολίσουν για ακόμα μία χρονιά με ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες.

Από την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέχρι και το Μικρολίμανο, αυτές είναι οι καλύτερες fine dining επιλογές για να βιώσουμε και τα φετινά Ρεβεγιόν Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, σαν μία άκρως ξεχωριστή εμπειρία.

Moorings

Στην Μαρίνα Βουλιαγμένης, το Moorings πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα fine dining εστιατόρια, που εκτός από καλό φαγητό, προσφέρουν και αξεπέραστη θέα, και για τα φετινά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως πάντα, θα προσφέρει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά του, στολισμένα με μία επιπλέον γιορτινή διάθεση και διανθισμένα με τη μουσική των Vanilla Swing (24/12) και των Prestige the Band (31/12).

Το χριστουγεννιάτικο μενού συγκεκριμένα, αποτελείται από 6 πιάτα, κοστίζει 89€ και περιλαμβάνει μέσα σε άλλα βελουτέ κολοκύθας με σεβίτσε κόκκινης γαρίδας, γαλοπούλα “Wellington” και ένα σοκολατένιο Mont-blanc με βάση από gingerbread κέικ. Εξίσου εντυπωσιακή αναμένεται και το Πρωτοχρονιάτικο μενού, στα 119€ το άτομο, το οποίο ανοίγει η σούπα με ραβιόλι πάπιας κονφί, συνεχίζει το χαβιάρι μαζί με καραβίδες σε κρέμα από ψητό κέικ τυριού και το φιλέτο Black Angus με πατάτες φοντάν σε σάλτσα Μπορντoλέζ, και κλείνει ένα κομμάτι βασιλόπιτα για το καλό αλλά και μία μπλακ φόρεστ, για το καλύτερο. Τα μενού υπογράφει ο chef Κώστας Λώλας.

Μαρίνα Βουλιαγμένης
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 9670659

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr