UPDATE

«Joker: Folie À Deux»: Νέες εικόνες από την ταινία της Lady Gaga και του Χοακίν Φίνιξ


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2023

«Joker: Folie À Deux»: Νέες εικόνες από την ταινία της Lady Gaga και του Χοακίν Φίνιξ
IG @toddphillips
Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται για τον Οκτώβριο του 2024

Πρόκειται για μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες για το 2024, με τον σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς να μας δίνει μερικά νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του «Joker: Folie À Deux». Οι νέες εικόνες δείχνουν τους πρωταγωνιστές της ταινίας Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga, ενώ ο σκηνοθέτης βρίσκει την αφορμή για να μοιράσει ευχές:

«Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ένα υπέροχο νέο έτος», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram ο διάσημος σκηνοθέτης.


Ο Χοακίν Φίνιξ, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην πρώτη ταινία του 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως. Τώρα επιστρέφει και πάλι στο ρόλο του διαβόητου κακού με την Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν. Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ο Χοακίν Φίνιξ μέσα στις φυλακές του Arkham Asylum και στη δεύτερη η Lady Gaga να τον κοιτά.

Tο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Μπρένταν Γκλίσον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και Χάρι Λότι, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στη μεγάλη οθόνη στις 4 Οκτωβρίου του 2024.