UPDATE

H Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο μετά από δύο εβδομάδες αλλά χρειάζεται ανάρρωση - Η νέα ανακοίνωση του παλατιού


JTeam

29 Ιανουαρίου 2024

H Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο μετά από δύο εβδομάδες αλλά χρειάζεται ανάρρωση - Η νέα ανακοίνωση του παλατιού
Splash News
«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι της, στο Ουίνδσορ», αναφέρει η νέα ανακοίνωση του παλατιού

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πόσο μάλλον τα Βρετανικά έχουν ξανά στο επίκεντρο την βασιλική οικογένεια, και αυτή τη φορά όχι για τόσο ευχάριστους λόγους ή ίντριγκες ανάμεσα στα μέλη. Τόσο η υγεία του Κάρολου, αλλά κυρίως η υγεία της Κέιτ Μίντλετον έχουν απασχολήσει έντονα το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι ώρας, ύστερα από δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο και μια βαριά εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, η Κέιτ επέστρεψε πριν από λίγο στο σπίτι της στο Ουίνδσορ. Εκεί θα συνεχίσει να αναρρώνει μέχρι και το Πάσχα.

  • Η νέα ανακοίνωση του παλατιού για την υγεία της Κέιτ

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι της, στο Ουίνδσορ, για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από την επέμβαση. Η υγεία της βαίνει καλώς» αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση από το Παλάτι του Κένσιγκτον. Τόσο η Κέιτ Μίντλετον, όσο και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ευχαρίστησαν το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα που της παρείχαν.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του London Clinic, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που της παρείχαν». «Η οικογένεια παραμένει ευγνώμων για τις καλές ευχές που έχουν λάβει απ΄όλο τον κόσμο» κατέληξε το μήνυμα.

Jenny.Gr

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες γύρω από το χειρουργείο της Κέιτ παραμένουν απόρρητες, ενώ το παλάτι έχει αναφέρει πως δεν πρόκειται για ασθένεια όπως καρκίνο. Άλλες βρετανικές πηγές αναφέρουν πως υπήρξαν επιπλοκές μετά το χειρουργείο, και γι' αυτό χρειάζεται το μεγάλο διάστημα ανάρρωσης.

Τίποτα ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια. Όπως και να' χει πλέον έχει επιστρέψει σπίτι και συνεχίζει από εκεί να αναρρώνει.