UPDATE

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 5 λουλούδια για να προσφέρεις στο ταίρι σου


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2024

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 5 λουλούδια για να προσφέρεις στο ταίρι σου
Unsplash/ Uljana Borodina
Υπάρχουν πολλές επιλογές, εκτός από κόκκινα τριαντάφυλλα 

Τα λουλούδια είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς τρόπους για να δείξεις την αγάπη σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – και όχι μόνο. Σε αντίθεση με πολλά άλλα δώρα, ένα μπουκέτο λουλουδιών μέσα στην απλότητά του είναι μια ξεχωριστή χειρονομία που σίγουρα θα χαρίσει ένα χαμόγελο στον/ στη σύντροφο σου.

Προφανώς, δεν χρειάζεται να περιμένεις τις 14 Φεβρουαρίου για να εκφράσεις στο ταίρι σου πόσο σημαντικός/η είναι για εσένα, αλλά εάν θέλεις να κάνεις αυτή την κίνηση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να ξέρεις ότι έχεις πολλές επιλογές εκτός από κόκκινα τριαντάφυλλα. Ορχιδέες, τουλίπες, μαργαρίτες, ανεμώνες, παιώνιες είναι ρομαντικές επιλογές για ένα ξεχωριστό δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τουλίπες

Κίτρινες, κόκκινες ή λευκές, οι τουλίπες είναι αναμφισβήτητα μια κομψή και ξεχωριστή επιλογή για την ημέρα των ερωτευμένων. Μάλιστα, οι κόκκινες τουλίπες είναι η ιδανική εναλλακτική εάν θέλεις να αποφύγεις τα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Ορχιδέες

Ναι, απαιτούν αρκετή συντήρηση, αλλά είναι μια εξίσου ρομαντική επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ζωντανά χρώματα, διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, οι ορχιδέες είναι η απόλυτη επιλογή – εάν θέλεις να ξεφύγεις από την πεπατημένη.

Ανεμώνες

Οι ανεμώνες είναι ένα υπέρκομψο άνθος και ένα ρομαντικό δώρο για να προσφέρεις στον σύντροφό σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επίσης, είναι μια καλή επιλογή για τους ψυχρότερους μήνες, ενώ σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, οι ανεμώνες πιστεύεται ότι ξεπήδησαν από το χώμα που πότισαν τα δάκρυα της Αφροδίτης για τον νεκρό εραστή της, τον Άδωνη.

Γαρύφαλλα

Τα γαρύφαλλα είναι μια εξαιρετική, προσιτή επιλογή εάν θέλεις να προσφέρεις στον αγαπημένο σου λουλούδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα λεπτεπίλεπτα πέταλά τους και η ευρεία γκάμα χρωμάτων τους τα γαρύφαλλα αντιπροσωπεύουν την αγάπη και τη γοητεία.

Μαργαρίτες

Ποιος δεν θα λάτρευε ένα μπουκέτο μαργαρίτες; Εάν θέλεις να χαρίσεις ένα χαμόγελο στον σύντροφό σου, οι μαργαρίτες είναι η ιδανική επιλογή. Στη βικτοριανή εποχή, οι μαργαρίτες συμβόλιζαν την πίστη, γεγονός που τις καθιστά μια υπέροχη επιλογή για λουλούδι της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.