UPDATE

Gazzetta Awards: Η βράβευση Μητσοτάκη στον Ρεχάγκελ και η συμβουλή του Γερμανού στον πρωθυπουργό


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2024

Gazzetta Awards: Η βράβευση Μητσοτάκη στον Ρεχάγκελ και η συμβουλή του Γερμανού στον πρωθυπουργό
@Eurokinissi
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ ως Hall of Famer στα Gazzetta Awards

O Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το «παρών» στα Gazzetta Awards στο Μέγαρο Μουσικής και βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ ως Hall of famer για την κατάκτηση του Euro το 2004 με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, παραλαμβάνοντας το γραφείο ανέφερε ότι έδωσε μία συμβουλή στον πρωθυπουργό.

«Τώρα που πήρα το βραβείο έδωσα και μία συμβουλή στον πρωθυπουργό. Εύχομαι να παίρνετε έξυπνες αποφάσεις όπως πήραμε και εμείς τότε στην Πορτογαλία. Όταν είσαι κάπου υπεύθυνος πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που να είναι όλοι ικανοποιημένοι», είπε ο Ρεχάγκελ και πρόσθεσε πως «γνώρισα την αδερφή σας Ντόρα Μπακογιάννη και περάσαμε ωραίες στιγμές» με τον πρωθυπουργό να αναφέρει με χιούμορ: «και εγώ την γνωρίζω καλά».

Jenny.Gr
@Eurokinissi

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πήρε το λόγο και τόνισε: «Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι μαζί σας. Είναι τιμητικό για μένα να βραβεύσω έναν άνθρωπο που υπήρξε πρωταγωνιστής μίας μοναδικής διαδρομής, μίας ομαδικής προσπάθειας που έφερε την πατρίδα μας στην κορυφή της Ευρώπης.

Όλοι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το καλοκαίρι του 2004 και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τιμήσουμε 20 χρόνια μετά τον στρατηγό, τον μεγάλο πρωταγωνιστή αυτής της προσπάθειας».